Volledig scherm
© VR Escape Room Time

Bij deze escape room stap je in de wereld van Netflix-serie La Casa de Papel

indebuurtGoed nieuws voor fans van Netflix-serie La Casa de Papel. Sinds kort kun je bij Virtual Reality Escape Room Time in Utrecht een VR escape game spelen die is gebaseerd op de spannende hitserie. Welk team slaagt erin de grote kluis te openen en daarbij uit handen te blijven van de politie? Wij leggen je uit wat je kunt verwachten.

Tijdens het spel los je in teams verschillende raadsels op die je steeds een stapje dichterbij de oplossing brengen. Sommige van die puzzels doe je in het ‘echt’. Voor andere puzzels zul je op onderzoek uitgaan in de (virtuele) wereld van La Casa de Papel. Zowel in de serie als in deze escape game is het uiteindelijke doel de kluis te kraken en te ontsnappen met de miljoenenbuit, zonder daarbij betrapt te worden door de politie.

Per team is er een VR-bril die ieder teamlid een keertje mag opzetten. Met deze bril neem je tijdens het spel een kijkje in de Koninklijke Munt van Spanje en zul je ‘El Professor’ en andere personages ontmoeten. Het spel wordt gespeeld in groepen van minimaal zes en maximaal 36 personen.

Voor de liefhebber van La Casa de Papel: op 19 juli verschijnt seizoen drie van de hitserie op Netflix.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht