Karien Hulshof (32) heeft MS.
Volledig scherm
PREMIUM
Karien Hulshof (32) heeft MS. © Emmely van Mierlo

Bijna helft bedrag voor behandeling Vleutense MS-patiënte in Moskou
bijeengebracht

VideoDe doktoren in ons land kunnen de Vleutense Karien Hulshof (30) niet meer helpen. Er is geen medicijn tegen haar ziekte MS. Laatste reddingsboei is een behandeling in Rusland die 60.000 euro kost. Bijna de helft van het geld is inmiddels met crowdfunding bijeengebracht.

 1. De Lekbrug verdwijnt nu écht: dit gaat er in november gebeuren
  PREMIUM

  De Lekbrug verdwijnt nu écht: dit gaat er in november gebeuren

  Alles wat er overblijft van de oude boogbrug tussen Vianen en Vreeswijk zijn het landhoofd en rivierpeilers met daarin twee kazematten. Rijkswaterstaat (RWS) en de Aannemerscombinatie Boogbrug Vianen komen steeds dichter bij het moment suprême van het verwijderen van de iconische brug over de Lek in november. De een heeft daar meer emoties bij dan de ander. Een monument komt er zeker en volgende week zijn langs de Lek rond de brug mooie grote foto’s te zien.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht