Volledig scherm
Van chocolade tot marshmallow en van M&M’s tot gezouten karamel: het kan niet op. © Van Wonderen Stroopwafels

Binnenkort in Utrecht: over-de-topstroopwafels eten aan het Vredenburg

indebuurtHet is volkslekkernij nummer 1, toeristen zijn er dol op en de koek werd voor het eerst gebakken in Gouda: de stroopwafel. In Utrecht zijn er verschillende plekken waar je ze kunt scoren en binnenkort komt er één bij: Van Wonderen Stroopwafels opent aan het Vredenburg 157, naast Manneken Pis.

Waar je de stroopwafel normaal gesproken gewoon ‘kaal’ bestelt, pakken ze bij Van Wonderen Stroopwafels uit met toppings en dips. Van chocolade tot marshmallow en van M&M’s tot gezouten karamel: het kan niet op. Daar moet je overigens wel je portemonnee voor trekken. Op de markt betaal je dan misschien een euro voor een stroopwafel, de prijzen van de luxe stroopwafels van Van Wonderen liggen tussen de €4,- en €7,50.

Van Wonderen Stroopwafels heeft al drie vestigingen in Amsterdam en opent binnenkort dus een zaak in Utrecht. De vestiging in Utrecht wordt het eerste stroopwafelcafé. Je kunt er straks ook terecht voor een kop koffie, lunch, of ontbijt en bestelt er niet alleen luxe stroopwafels maar ook croissants en yoghurt. Je kunt het lekkers voor onderweg meenemen, maar je kunt er in het café ook uitgebreid voor gaan zitten.

De letters Van Wonderen Stroopwafels prijken al op de gevel van het pand aan het Vredenburg. Wanneer de winkel opengaat, wil het bedrijf nog niet zeggen.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht