Volledig scherm
Auto ramt pui van elektronicazaak Expert in Leersum © Facebook politie Utrechtse Heuvelrug

Bizar, auto ramt gevel van Expert in Leersum

Een automobilist heeft vanmiddag op bizarre wijze de gevel van elektronicazaak Expert aan de Rijksstraatweg in Leersum geramd. Daarbij raakte wonderwel niemand gewond. 

Aan de botsing tegen de pui ging eerst een ander ongeval vooraf. De bestuurder van de auto die zich in de gevel boorde, reed kort daarvoor bij het keren achteruit tegen een geparkeerde auto aan. De man schrok daar blijkbaar zo van, dat hij vervolgens in volle vaart vooruit tegen de winkelpui aanreed.

Hoewel het op dat moment aardig druk was in de winkel, was niemand aanwezig op de plek in de zaak waar de auto tegen de muur knalde, zegt bedrijfsleider Mike van Overveld. ,,Als het ergens moest gebeuren, dan maar daar'', is zijn nuchtere commentaar. Bovendien stonden in de hoek accessoires opgesteld zoals kabels en stekkers, dus is de schade aan de waren in de winkel niet zo groot.

,,Gelukkig is er niemand gewond geraakt'', vervolgt Van Overveld. ,,Het is klote dat de winkel dicht is, maar het had natuurlijk veel erger kunnen aflopen.'' De bedrijfsleider verwacht dat een aannemer spoedig uitsluitsel kan geven over het herstel dat moet plaatsvinden. ,,We wachten nu op zijn komst, maar ik hoop dat de winkel morgen weer open kan.'' 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht