Bloemen voor Noah en Isay bij de plek van het verkeersongeluk in IJsselstein. Met van links naar rechts: Ruben Martens, Dyon van Raaij en Bas Krauwel.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen voor Noah en Isay bij de plek van het verkeersongeluk in IJsselstein. Met van links naar rechts: Ruben Martens, Dyon van Raaij en Bas Krauwel. © AD

Bloemen voor verongelukte Noah (16) en Isay (18): ‘Die jongens waren enorm geliefd’

Op twee plekken langs de Weg der Verenigde Naties/N210 in IJsselstein zijn vandaag bloemen neergelegd ter nagedachtenis van de vrijdag bij een verkeersongeluk omgekomen broers Noah (16) en Isay (18). Vrienden Ruben en Dyon beseffen nog nauwelijks wat er gebeurd is. ,,Het is allemaal nog heel onwerkelijk.”

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht