De brandweer moest deze nacht onder meer in actie komen aan de Pauwoogvlinder. Pal naast een kinderdagverblijf, stond een Citroën Berlingo in brand
Volledig scherm
De brandweer moest deze nacht onder meer in actie komen aan de Pauwoogvlinder. Pal naast een kinderdagverblijf, stond een Citroën Berlingo in brand © 112Mediautrecht

Brand verwoest twee auto's in Leidsche Rijn en Utrecht Overvecht

Op twee plekken in Utrecht zijn vannacht auto's uitgebrand. In Overvecht werd een bedrijfsbusje verwoest, in Leidsche Rijn brandde een auto uit. Niemand raakte gewond.

Rond middernacht kreeg de brandweer een melding dat een busje op de Korfoedreef in Overvecht in brand stond. Agenten hebben geprobeerd de brand te blussen, maar zonder succes. De toegesnelde brandweer had de brand snel onder controle. Om te controleren of de brand volledig uit was, heeft de brandweer een gat in de zijdeur gemaakt.

Het busje is volledig van binnen uitgebrand.  De auto is door een berger afgesleept.

Berlingo

De brandweer moest later die nacht naar Leidsche Rijn. Aan de Pauwoogvlinder, pal naast een kinderdagverblijf, stond een Citroën Berlingo in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de wagen volledig is verwoest.

In beide gevallen is de oorzaak van de brand nog onbekend.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, foto of video? Stuur ze ons door op
06-52470104 of stuur een e-mail naar de redactie van AD Utrecht: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht