Volledig scherm
Winnaars Ondernemersprijs IJsselstein 2018 © Gemeente IJsselstein

Broers Tim en Daan winnen Ondernemersprijs IJsselstein met videobedrijf

Het onlinevideobedrijf Viduate van de broers Tim en Daan Viergever uit IJsselstein heeft de Ondernemersprijs 2018 gewonnen. De broers ontvingen de prijs, een beeldje van kunstenares Ank Borkent, maandagavond uit handen van wethouder Inge Nieuwenhuizen.

Viduate is volledig gespecialiseerd in onlinevideo. De jury sprak haar bewondering uit voor deze creatieve broers die vanuit hun zolderkamer gegroeid zijn naar een bedrijf aan de Nijverheidsweg met tien medewerkers. Inmiddels heeft Viduate meerdere buitenlandse vestigingen, is het strategisch videopartner van veel internationale reclamebureaus en heeft het grote opdrachtgevers als Heineken, Total en DAF Trucks. 

Video-offerte

Het bedrijf komt naar eigen zeggen bij (grote) klanten binnen door op een informatieaanvraag altijd te reageren met een persoonlijke video-offerte. De aandachtsspanne van mensen is volgens Tim Viergever kort. Met een video kun je veel vertellen in een korte tijd.

De Ondernemersprijs is een initiatief van het Economisch Platform IJsselstein (EPIJ) en wordt één keer in de twee jaar uitgereikt. De prijs heeft als doel die ondernemer in het zonnetje te zetten, die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de economie van IJsselstein. Bijvoorbeeld op het gebied van werkgelegenheid, innovatie, duurzaamheid of maatschappelijke betrokkenheid.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht