Volledig scherm
Jill tijdens een signeersessie in De Emmapassage in Tilburg © Jan van Eijndhoven

Bruna doet wat V&D deed: een winkel vol schoolspullen

Bruna vult het gat dat V&D achterliet. Op de Steenweg in Utrecht komt een winkel met louter schoolspullen. Tv-presentatrice Jill, bekend van haar schoollijn, opent de nieuwe winkel.

Het is voor het eerst dat Bruna alleen schoolspullen verkoopt en zich volledig richt op jongeren. De speciale HiSchool winkel gaat morgen open, Jill zal er signeren.

Haar tekeningen en illustraties in geheel eigen stijl en kleuren zijn inmiddels razend populair, ondermeer dankzij haar eigen televisieprogramma op Zapp van AvroTros.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Twee mannen die werden opgepakt na de onrust die vorige week dinsdag ontstond bij de aanhouding van een 23-jarige Utrecht in de Kanaalstraat in Lombok, moeten vandaag al in een spoedzitting voor de rechter verschijnen. Het gaat om een 19-jarige man uit Utrecht en een 22-jarige man uit Culemborg . Zij probeerden de agenten die met de aanhouding bezig waren te trappen en te slaan. Omdat zij geweld hebben gebruikt tegen de politie, zal het Openbaar Ministerie de strafeis tegen de twee verdubbelen.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht