Volledig scherm
De Utrechtse Maliha Batool wordt sinds 8 augustus vermist. © Marco Gerling

Buitenlandse politie ingeschakeld over vermissing Utrechtse Maliha (22)

De politie maakt zich grote zorgen over de vermissing van een 22-jarige Utrechtse. Van de vrouw ontbreekt sinds 8 augustus ieder spoor. Ook de politie in het buitenland is ingeschakeld om naar Maliha Batool uit te kijken.

Maliha nam voor het laatst contact op vanuit een Utrechts park. Familie van de jonge vrouw heeft die avond direct aangifte gedaan van haar vermissing, toen reactie van haar uitbleef ondanks pogingen om contact te krijgen. ,,Dat is niet haar normale gedrag. We kijken echt naar haar uit”, benadrukt een woordvoerder van de politie.

De politie hoopt dat mensen mee uitkijken naar de vrouw, over wie familieleden zich zorgen maken. Over haar achtergronden wil de politie verder weinig kwijt, vanwege haar privacy. Onduidelijk is daarom of een vertrek naar het buitenland een waarschijnlijke optie is. Wel is duidelijk dat ze op de dag van haar verdwijning een rode jurk droeg, met daaronder een zwarte broek, een zwarte hoofddoek en witte schoenen.

De Utrechtse Maliha is met 158 centimeter klein van stuk en heeft lang, donker krullend, bruin haar. ,,Ze is van het ene op het andere moment opeens verdwenen, we houden rekening met alle scenario’s.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht