Volledig scherm
Het busje dat op de kop belandde na botsing in Breukelen. © Michiel van Beers

Busje in Breukelen vliegt over de kop na botsing met trekker

Door een botsing met een trekker is vanmorgen in Breukelen een busje op zijn kop terecht gekomen. De drie inzittenden van het busje zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 09.00 uur op de rotonde bij de Corridor in Breukelen. Het busje kwam daar in botsing met een tractor waarna het busje op zijn kop terecht kwam. Met behulp van omstanders werden de drie inzittenden uit het busje gehaald.

De politie sloot de afslag richting de Breukelerwaard af voor het verkeer, zodat de hulpdiensten en de berger hun werk konden doen. De auto is afgesleept en de weg weer schoongemaakt.

  1. Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfanaten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfana­ten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    In iedere bocht langs de route staan ze. Telefoons en cameraatjes in de aanslag, erachter een gefronst gezicht dat in opperste concentratie het ultieme beeld probeert te schieten. Wie denkt dat het een bijzondere bolide is waar ze op wachten zit er ver naast: het is de eerste, met publiek gevulde Tram 22, ofwel de Uithofijn. Tientallen geïnteresseerden konden vandaag gratis een ritje meerijden.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht