Utrechter Ted Oliekan (38) met zijn gezin: Chantal Moenis (36) en de kinderen Cato (1) en Livia (3), op schoot de cavia's Conan (midden) en de tweeling Buff en Wally.
Volledig scherm
PREMIUM
Utrechter Ted Oliekan (38) met zijn gezin: Chantal Moenis (36) en de kinderen Cato (1) en Livia (3), op schoot de cavia's Conan (midden) en de tweeling Buff en Wally. © Angeliek de Jonge

Cavia's Conan, Buff en Wally zijn een wereldwijde hit op Instagram: ‘Miljoenen mensen zagen ons filmpje’

videoZe heten Conan, Buff en Wally en ze vormen een hechte, Utrechtse drie-eenheid. Als een pluizig treintje marcheren ze achter elkaar aan door de lentetuin. De stoere Conan voorop, de gedweeë tweelingbroertjes Buff en Wally erachteraan. Zó zijn ze wereldberoemd geworden.

 1. Alles ging fout tijdens songfestival-repetitie Grieks-Utrechtse Stefania (18): ‘Zenuwen sloegen toe’
  PREMIUM

  Alles ging fout tijdens songfesti­val-repetitie Grieks-Utrecht­se Stefania (18): ‘Zenuwen sloegen toe’

  Nog zeven nachtjes slapen en dan staat jongste deelneemster van het Songfestival, de 18-jarige Grieks-Utrechtse Stefania Liberakakis, voor Griekenland op het podium in Ahoy in Rotterdam. In haar paarse catsuit hoopt ze met het nummer Last Dance de harten van de kijker te veroveren. Dat doet ze volgens de bookmakers al aardig: in de laatste peilingen wordt voor haar de elfde plek voorspeld.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Stille tocht voor verongelukte Tim (18)
  Play

  Stille tocht voor verongeluk­te Tim (18)

 2. Griekse Stefania (18) over songfestival: 'Handig dat ik Nederlands spreek'
  Play

  Griekse Stefania (18) over songfesti­val: 'Handig dat ik Nederlands spreek'

Utrecht