Brandweerlieden brachten afgelopen weekeinde, op de plek des onheils, een eerbetoon aan de verongelukte collega-brandweerman Pim in Den Dolder. Vrijdag vormen ze een erehaag bij zijn uitvaart.
Volledig scherm
Brandweerlieden brachten afgelopen weekeinde, op de plek des onheils, een eerbetoon aan de verongelukte collega-brandweerman Pim in Den Dolder. Vrijdag vormen ze een erehaag bij zijn uitvaart. © gemeente Zeist

Collega’s vormen erehaag bij uitvaart verongelukte brandweerman Pim; ceremonie live te volgen

Collega’s vormen vrijdagmiddag een erehaag bij de uitvaart van de verongelukte brandweerman Pim van der Bruggen. Twee brandweerauto’s en politie begeleiden de rouwstoet naar crematorium Daelwijck in Utrecht. De plechtigheid is via een livestream van de Veiligheidsregio Utrecht op VRU.nl te volgen.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Saméo (11) had kanker en zamelt nu geld in voor onderzoek
  Play

  Saméo (11) had kanker en zamelt nu geld in voor onderzoek

 2. Omwonenden worden wakker door herrie van de Uithoflijn
  Play

  Omwonenden worden wakker door herrie van de Uithoflijn

Utrecht