Coolblue steekt de draak met plofkrakers en zoekt ‘parttime plofknaapje’

VIDEODe dag na de plofkraak bij een Coolblue aan het Europaplein in Utrecht, kan bij de elektronicazaak alweer worden gelachen om het voorval. Coolblue heeft een ludieke vacature opgesteld waarin het zoekt naar een ‘parttime plofknaapje’.

De omschrijving die bij de vacature staat, is treffend. ‘Het is 2 uur ’s nachts. Je hebt een onwaarschijnlijk origineel idee: een plofkraak. Je belt meteen je vriendje op. Ook hij is superenthousiast: wat leuk! Samen kruipen jullie knus op de scooter en racen jullie naar de Coolblue-winkel in Utrecht.’

De ideale kandidaat die dit klusje moet uitvoeren heeft bij voorkeur één nacht werkervaring en is gewend om met explosieven te werken. Wie ‘de baan’ aanneemt, krijgt volgens Coolblue een gratis strafblad meegeleverd.

Twijfel je nog? Dan kan Coolblue verzekeren dat elke werkdag een klapper is. Bovendien is de kans groot dat je met je werk op Dumpert belandt. De inkomsten vallen wel tegen, als we Coolblue moeten geloven: ‘helaas levert je werk geen reet op’.

Enthousiast geworden? Solliciteren kan hier.   

Volledig scherm
Donderdagnacht is een plofkraak gepleegd bij het Coolblue-filiaal aan het Europaplein in Utrecht. Twee verdachten zijn gevlucht. © Koen Laureij

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, foto of video? Stuur ze ons door op
06-52470104 of stuur een e-mail naar de redactie van AD Utrecht: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht