Volledig scherm
© StockPZC

Culemborger aangehouden
voor steekpartij in Tiel

Een 28-jarige man uit Culemborg is in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een ernstige steekpartij eerder die nacht in Tiel.

De steekpartij speelde zich af op het Plein in Tiel.  Daar trof de politie een 20-jarige man uit Buren met een ernstige steekwond. Ondanks de wond en bloedverlies verzette hij zich hevig tegen hulpverleners. Politiemensen  probeerden de gewonde man te kalmeren om hem vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis te laten vervoeren. Hij bleef zich, ook naar medisch personeel, agressief gedragen. Het slachtoffer bleek ernstig gewond en is in het ziekenhuis opgenomen.

In de loop van de nacht kwam bij politie in Culemborg een melding binnen dat een betrokkene bij de steekpartij zich daar ophield. Agenten die bij het betreffende adres poolshoogte gingen nemen troffen daar een gewonde man die voldeed aan het opgegeven signalement van het steekincident in Tiel. Hij bleek ook gewond.  Voordat hij naar het politiebureau werd overgebracht zijn agenten met hem naar een ziekenhuis gereden voor behandeling. Inmiddels zit de 28-jarige ingesloten voor verhoor en is in verzekering gesteld.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht