Volledig scherm
De broers Rob en Marco Peek © Jeroen Jumelet

Dansen kan weer bij Bunnikse megadisco Brothers

Brothers gaat weer wekelijks dansavonden houden. Twee jaar geleden sloot de bekendste megadiscotheek van Midden-Nederland zijn deuren en werd de aandacht verlegd naar feesten en bedrijfsevenementen. Nu maakt Brothers een nieuwe start en kondigt weer wekelijks feesten aan.

De eigenaren, de Bunnikse broers Rob en Marco Peek, staan nog steeds achter de beslissing van twee jaar geleden. Na zeventien succesvolle jaren stopte discotheek Brothers en ging het bedrijf verder als Brothers Events, organisator van evenementen. Maar de gebroeders Peek zien nieuwe kansen voor hun dansavonden. De sluiting was destijds een bewuste keuze. Het bezoek liep terug. ,,Brothers-avonden zijn alleen gezellig als het goed gevuld is.’’

Quote

Bro­thers-avon­den zijn alleen gezellig als het goed gevuld is

Rob en Marco Peek

Gevolg was wel dat veel mensen vroegen waarom de zaak nog maar af en toe open was. Het bericht van de sluiting had een groter effect dan verwacht: mensen begrepen niet meer wanneer ze in Bunnik terecht konden om te dansen.

Dansen

Dankzij de aantrekkende economie, keert de behoefte om er samen op uit te gaan weer terug. In Utrecht zijn er echter, volgens de gebroeders Peek ,,weinig plekken waar je nog gezellig een avond kunt dansen.’’ Brothers moet weer zo’n plek worden: ,,De kwaliteit en sfeer kunnen we nu weer op continue basis bieden.’’

Quote

In Utrecht zijn er weinig plekken waar je nog gezellig een avond kunt dansen

Rob en Marco Peek

Het is niet zo dat de wekelijkse discoavond terugkeert, wel is er een uitgebreid programma met daarop onder meer TeenageDance, Candyshop en Luxurious, We are Brothers (urban en house) en voor 25-plussers Classic Café met muziek uit de 90’s en 00’s. Het eerste Brothers-feest is volgende week vrijdag.

Maandag lanceert Brothers, dit jaar 20 jaar, een nieuwe website en huisstijl.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht