PostNL-chauffeur Menderes Karabulut ziet een donkere wolk boven de A12 hangen.
Volledig scherm
PREMIUM
PostNL-chauffeur Menderes Karabulut ziet een donkere wolk boven de A12 hangen. © Marnix Schmidt

De A12 gaat volgende week dicht: 'Dat wordt een zooitje, dat kan niet anders’

Wiet Wemmer is vrachtwagenchauffeur en kent de A12 als zijn broekzak. Er gaat geen dag voorbij of hij rijdt er wel overheen. Maar gaat de rijksweg volgende week op slot? Dat wist hij niet eens. ,,Nou, dat zal me dan een heel grote puinhoop worden.’’

19 reacties

 • Kok

  1 jaar geleden
  Tis sowieso al een zooitje op de snelwegen in Nederland met dat achterlijke 100 gedoe, en dan nog mensen die niet kunnen rijden. Typisch Nederlands
 • Jan Kromwijk

  1 jaar geleden
  @Marco S. Zelf. Net als de rest zegt, file inhalen is toegestaan. Maar 50% meer motor ongelukken is natuurlijk klinkklare onzin. Typisch een niet motorrijder dit dit zegt. Het motorrijbewijs is een van de moeilijkste, zo niet het moeilijkste rijbewijs om te halen. Dat komt omdat je zelf zo kwetsbaar bent n je zeer goed moet leren kijken. Eigenlijk zou iedereen een paar lessen moeten nemen. Goede motorrijders rijden defensief en de meeste ongelukken gebeuren door slecht kijkende automobilisten.
 • R. Brouwer

  1 jaar geleden
  Het is niet alléén de A12 bij Den Haag. In heel Den Haag hebben ze ook weer es diverse hoofdwegen tegelijk open getrokken. Meppelweg, dedemsvaartweg in meerdere gedeeltes, Loosduinseweg bij de 7 sprong. Ze maken er liever in één keer één grote verkeers puinzooi van, dan dat ze het een beetje verdelen..
 • Ada Versteeg

  1 jaar geleden
  Dat wordt zeker een zooitje als door Woerden rijdt daar zijn ze nog met de Boerendijk bezig. En er staan 70 verkeers regelaars op hun mobiel te kijken.
 • Trude Vinke

  1 jaar geleden
  Dat wordt dus gewoon 9 vakantiedagen op nemen. Opgelost,

In samenwerking met indebuurt Utrecht