Volledig scherm
© ANP

De zeven leukste activiteiten van dit Paasweekend in Utrecht

indebuurtJe hebt er de hele week naar uitgekeken en nu is het eindelijk zover: WEEKEND! En dan ook nog eens een extra lang paasweekend... Tijd om plannen te maken, dus. Wij helpen je een handje en zetten zeven leuke Utrechtse uittips voor je op een rij. Veel plezier!

Pasen

Jaaa, er staat een lekker lang weekend voor de deur. We hebben een aantal Utrechtse paaseitjes, uh, uitjes voor je op een rij gezet in het paasweekend. Hier lees je meer.

Paasbrunch

Pasen betekent ook: tijd om uitgebreid te brunchen. Laat dat nou net op heel veel plekken kunnen in Utrecht. Kijk maar.

Zer00’s Heroes

Zer00’s Heroes neemt je op vrijdagavond 19 april mee naar de beginjaren van het millennium toen alle cool kids een Nokia en MSN hadden. Pop, indie, dance of early urban: de DJ’s van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul aan elkaar tot één dampende dansavond. Een kaartje kost €12,80 en hier vind je meer info.

Werkspoor Festival

Tijdens het paasweekend (19 tot en met 22 april) vindt alweer de derde editie plaats van het Werkspoor Festival. De Werkspoorkathedraal is vier dagen lang gevuld met pop-up keukens, gezellige barretjes, live entertainment en vermaak voor de kids. Hier lees je er meer over.

Plantenruilmarkt

Kan jouw urban oerwoud nog wel wat groen gebruiken? Of moet je juist van jouw planten af? Hoe dan ook, je bent komende zondag 21 april welkom bij de gratis plantenruilmarkt in de Hof van Cartesius. Kom ruilen, koop een stekje of mooie plantenpot en krijg tips over het overpotten en stekken van je favoriete kamerplant. Meer info vind je hier.

Lazy Sunday Afternoon

Bij Taplokaal Gist houden ze op Eerste Paasdag een Lazy Sunday Afternoon met livemuziek, spelletjes en een heuse sunday roast met een paastwist. Je bent welkom vanaf 16.00 uur.

Pubquiz bij Uncle Jim

Iedere zaterdagavond kun je pronken met je algemene kennis tijdens de pubquiz bij Uncle Jim. In tien verschillende ronden, waaronder een plaatjes-, video-, audio- en muziekronde, bepalen teams van maximaal zes personen wie zich de beste mag noemen. Als je je van tevoren aanmeldt door een mailtje te sturen naar jochem@upbeatles.nl, ontvang je twee (bonus)punten vast cadeau. De quiz begint zaterdagavond 20 april om 20.00 uur en meedoen kost €4,- per persoon. Meer info vind je hier.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht