Volledig scherm
De Singelloop Utrecht is op zondag 7 oktober. © AD

Deze 48 straten zijn zondag afgesloten tijdens de Singelloop Utrecht

Maar liefst 48 straten in Utrecht zijn zondag afgesloten tijdens de Singelloop. De afsluitingen zijn nodig om een verkeersvrij en veilig parcours voor de lopers te garanderen. 

Wegen en fietspaden zijn tussen 10.00 en 18.00 uur niet begaanbaar. Het verkeer wordt om het loopparcours heen geleid. Alternatieve routes worden aangegeven met gele omleidingsborden. Tot 10 minuten voor de deelnemers van de Singelloop langs zullen rennen is het mogelijk om over te steken. Als er gaten vallen, zullen verkeersbrigadiers het oversteken in goede banen leiden.

Het Wilhelminapark en de Koningslaan zijn zaterdag de hele dag al afgesloten voor verkeer. De Maliebaan is vanaf 14.00 uur niet meer toegankelijk, maar oversteken tussen de Nachtegaalstraat en Burgemeester Reigerstraat is wel mogelijk. 

Op zondag zijn sommige straten vanaf 07.00 uur niet meer begaanbaar, andere sluiten rond het middaguur. Rond 17.00 uur worden de afsluitingen opgeheven. Een compleet overzicht hiervan is te vinden op de website van de Singelloop

Volledig scherm
Kaart Singelloop Utrecht © Singelloop Utrecht

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht