Ed Bindels voor The Wall, waar niet alleen de flagshipstore van zijn winkelketen Amac is gevestigd maar waar hij binnenkort ook een restaurant opent.
Volledig scherm
Ed Bindels voor The Wall, waar niet alleen de flagshipstore van zijn winkelketen Amac is gevestigd maar waar hij binnenkort ook een restaurant opent. © Erik van 't Woud

Deze baas van enorm miljoenenbedrijf begint restaurant in The Wall in Utrecht en zoekt nog chefs

In The Wall in Utrecht opent binnenkort het ‘food district’ Liemès, een nieuw horecaconcept waar chefs van elf verschillende wereldkeukens gerechten bereiden. En daarvoor zijn ze nog op zoek naar ambitieuze gepassioneerde chefs.

  1. Sushi, Pokebowls, Wokgerechten en meer, restaurant FoodExplore is geopend voor Lunch!
    FoodExplore

    Sushi, Pokebowls, Wokgerech­ten en meer, restaurant FoodExplo­re is geopend voor Lunch!

    Vanaf deze maand is het ook mogelijk om bij FoodExplore te genieten van een all you can eat (and drink) lunchbuffet. Het restaurant is dagelijks open van 12.00 tot 14.00 uur voor de lunch, en je kunt kiezen voor een arrangement van één of twee uur. Tijdens de lunch zullen zo’n zeven wereldkeukens open zijn. In juli is er een actie, waardoor een luncharrangement bij FoodExplore al gereserveerd kan worden vanaf slechts €15,- per volwassene. Meer informatie en een overzicht van alle prijzen bekijk je hier.

In samenwerking met indebuurt Utrecht