Volledig scherm
De traumahelikopter landt naast de woning aan de Lekdijk in Lopik waar het vermoedelijke familiedrama zich heeft afgespeeld. © AS Media

Dodelijke steekpartij in Lopik is vermoedelijk familiedrama

Op de Lekdijk-Oost in Lopik heeft zich maandagavond vermoedelijk een familiedrama afgespeeld. Rond 22.00 uur kreeg de politie een melding dat er een persoon zou zijn neergestoken. De vrouw werd nog gereanimeerd, maar overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.

Een zwaarbewapend arrestatieteam en een onderhandelaar van de politie meldden zich een uur later bij de woning. Nadat het arrestatieteam bij de woning naar binnen was gegaan werd er alleen een hond aangetroffen. De dader is op dit moment spoorloos.

De bewoner van de woning verspreidde in de loop van de avond via Facebook een bericht waaruit kan worden afgeleid dat zich bij de woning een familiedrama heeft afgespeeld. De naam van deze bewoner ging maandagavond volop rond via sociale media. De politie wilde daarover geen mededelingen doen.

De politie had de omgeving rond de woning ruim afgezet. Een groot gedeelte van de Lekdijk-Oost was uren afgesloten. Veel bewoners konden daardoor hun woning niet bereiken. 

  1. Ulu-moskee moet blij zijn dat Van Deún zijn masker heeft laten vallen
    PREMIUM

    Ulu-moskee moet blij zijn dat Van Deún zijn masker heeft laten vallen

    Van mij mogen alle PVV'ers op een verlaten rangeerterrein standrechtelijk worden geëxecuteerd. Bij wijze van spreken. Voor de goed orde: ik vind niet dat alle PVV'ers standrechtelijk moeten worden geëxecuteerd. Zelfs niet bij wijze van spreken. En al helemaal niet op een rangeerterrein. Want met dit weer en een slecht op de winter voorbereide NS hebben we ál het spoor hard nodig om de treinen op tijd te laten rijden.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht