Volledig scherm
© Koen laureij

Drie aangehouden vrouwen geen verdachten dodelijk ongeluk Nieuwegein

De drie jonge vrouwen (16, 19 en 21 jaar oud) uit Den Bossch die werden aangehouden na het dodelijk ongeluk in Nieuwegein van afgelopen weekend, worden door de politie niet als verdachten aangemerkt. 

De drie zaten in de auto die de aanrijding veroorzaakte, waardoor een 23-jarige Utrechter om het leven kwam. Zij werden diezelfde nacht aangehouden en verhoord. Zondagavond werden zij na hun verhoor weer vrijgelaten. De politie meldt nu dat zij geen verdachten zijn. 

Slachtoffer

Het verkeersongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.15 uur op de Utrechtsestraatweg in Nieuwegein. Een auto botste op drie geparkeerde voertuigen. Het slachtoffer was onder een van deze geparkeerde auto's terecht gekomen en kwam om het leven. 

Er is nog veel onduidelijk over de toedracht van het ongeluk. Niet duidelijk is bijvoorbeeld of de eigenaar van de auto, een 21-jarige man, al is opgespoord. Of hij de auto bestuurd heeft, is ook niet bekend. Ook sluit de politie niet uit dat er mogelijk meer personen in de rijdende auto hebben gezeten.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht