Drie bestelbusjes op parkeerplaats McDonald’s Veenendaal in vlammen op

videoVEENENDAAL - Op de parkeerplaats van de McDonald’s-vestiging in Veenendaal zijn vannacht drie bestelbusjes door vuur verwoest. De politie vermoedt brandstichting.

Volledig scherm
© Google Streetview

Vlak voor vijf uur vannacht brak de brand uit in één van de drie bestelbusjes. Niet veel later brandden ook de twee busjes ernaast uit. De busjes waren van een pakketvervoerder.

De politie zette het parkeerterrein af. Vanaf de rijksweg A12 was het vuur goed te zien en er was een grote rookontwikkeling. De McDonalds's ligt aan de Nieuweweg-Noord, is één van drukste fastfoodrestaurant en is 24 uur per dag open.

  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht