Volledig scherm
Drie Subaru’s zijn op de N204 bij Benschop op elkaar geknald. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht. © Egberts Media

Drie Subaru’s botsen bij Benschop, een persoon naar ziekenhuis

Een opmerkelijk verkeersongeluk in Benschop. Daar zijn drie auto’s van het merk Subaru op elkaar gebotst; een inzittende is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde op de N204 bij Benschop. De oorzaak wordt nog onderzocht. Vermoedelijk hoorden de drie Subaru’s bij elkaar en waren de bestuurders een toerritje aan het maken.

Door de klap lag het wegdek bezaaid met brokstukken. De drie auto’s zijn weggesleept en de weg is inmiddels weer vrijgegeven.

  1. Carnavalsorganisatie boos op politie na escalatie: 'Onschuldige vrouw met wapenstok geslagen’
    grimmige sfeer

    Carnavals­or­ga­ni­sa­tie boos op politie na escalatie: 'Onschuldi­ge vrouw met wapenstok geslagen’

    Een carnavalsfeest in het plaatsje Oudewater bij Gouda is vanavond volledig uit de hand gelopen. Tientallen mensen gingen buiten een café met elkaar op de vuist nadat er een ruit werd ingeslagen. De politie hield drie relschoppers aan en adviseerde inwoners tijdelijk niet in de buurt van de straat te komen. De carnavalsorganisatie baalt stevig van de situatie, maar vindt dat de politie veel te heftig heeft opgetreden.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht