Volledig scherm
De Everdingenschool aan de Boslaan in De Bilt. © Google Streetview

Droomhuis bouwen? In Bilthoven komen vijf kavels vrij

De gemeente De Bilt start met de verkoop van vijf vrije kavels. Het gaat om één kavel aan de Sperwerlaan en vier kavels aan de Boslaan in Bilthoven.

Voorheen stonden hier scouting Akoteh en de Van Everdingenschool. Beide locaties zijn bosrijk en bieden kansen voor mensen om hun droomhuis te bouwen. Daarbij gelden een aantal regels. Zo mogen de huizen op de locatie van de oude Van Everdingenschool niet hoger worden dan vijf meter.

De kavels worden per opbod verkocht. Er zijn minimale prijzen vastgelegd per kavel. Er mag op één kavel worden geboden, maar belangstellenden kunnen ook op meerdere kavels bieden met vermelding van voorkeur. Iedere particulier mag slechts één kavel kopen. Het kavel aan de Sperwerlaan is 2079 m2 groot. De minimale prijs hiervan is 695.000 euro. De kavels aan de Boslaan variëren van 951 m2 tot 1792 m2 grootte en kennen minimale prijzen van 525.000 euro tot 695.000 euro.

Op woensdag 21 februari om 19.30 uur is er in het gemeentehuis een informatiebijeenkomst. Daarbij wordt een toelichting gegeven op de kavels en wat er mogelijk is. Ook is de notaris aanwezig om toe te lichten hoe de inschrijving en het bieden in zijn werk gaat.

  1. Brutale Pietje (9) en Fleur (10) veroveren Holland's Got Talent
    kijkcijfers

    Brutale Utrechter Pietje (9) verovert Holland's Got Talent

    Het was de avond van brutale kinderen gisteravond op RTL 4. Eerst was daar de 9-jarige volkszanger Pietje Tomassen die de jury en de zaal van Holland's Got Talent met zijn bijdehante opmerkingen aan het lachen kreeg. Daarna verscheen de 10-jarige danseres Fleur op het podium, die Paul de Leeuw afblufte toen hij haar vroeg naar haar zangkunsten. ,,Dan moet je me door laten gaan naar de volgende ronde, dan weet je het.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht