UTRECHT - Zaterdagmiddag 2 maart rond 15.40 uur is brand ontstaan in een appartementencomplex aan de Amerikalaan in Utrecht. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Er zijn geen gewonden gevallen.
Volledig scherm
UTRECHT - Zaterdagmiddag 2 maart rond 15.40 uur is brand ontstaan in een appartementencomplex aan de Amerikalaan in Utrecht. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Er zijn geen gewonden gevallen. © AS Media

Drugs gevonden in door brand getroffen woning Kanaleneiland

UPDATEIn de woning in een appartementencomplex aan de Amerikalaan die zaterdag door brand werd getroffen zijn verdovende middelen gevonden. De woning stond daarom van zaterdagavond tot zondagmiddag onder permanente politiebewaking. 

 1. ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’
  Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

  ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’

  Vandaag is het de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie, een dag waarop aandacht gevraagd wordt voor geweld en discriminatie tegen lhbti+’ers. Want pesterijen en intimidatie zijn nog steeds dagelijks de werkelijkheid, ook op de werkvloer. En dat houdt veel Nederlanders tegen in hun klim op de carrièreladder. Remco Boxelaar van kennisplatform Corporate Queer hoopt daar met een speciaal leiderschapsprogramma verandering in te brengen.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Kinderen in azc's hebben veel last van stress en angst
  Play

  Kinderen in azc's hebben veel last van stress en angst

 2. Christina kreeg een hartaanval en leeft nu op batterijen
  Play

  Christina kreeg een hartaanval en leeft nu op batterijen

Utrecht