Volledig scherm
© ANP

Drukke ochtendspits in Utrecht, ongeval tussen meerdere voertuigen bij Houten

updateEr zijn meerdere files in de provincie op dit moment. Rond 8.00 uur is een ongeluk gebeurd tussen meerdere voertuigen op de A12 bij Houten-Oost. De afrit daar is afgesloten. Een berger is bezig met opruimen. 

De afrit Houten-Oost vanaf de A12 bij Bunnik is afgesloten vanwege meerdere aanrijdingen. Eén auto is naast de weg beland. In totaal zijn er zes auto‘s bij betrokken. Er ligt behoorlijk wat troep op de weg.

Op de A2 ’s Hertogenbosch richting Utrecht tussen Nieuwegein en Leidsche Rijn staat twee kilometer file. Dit levert zo’n zes minuten vertraging op.

Ook op de A2, maar dan tussen Utrecht en Breukelen, staat er zeven kilometer file. Hierdoor doet het verkeer er ongeveer 22 minuten langer over.

Op de A12 Arnhem richting Utrecht is er ook vertraging. Op de afrit Wageningen-Maarsbergen is er een ongeluk gebeurd door het gladde wegdek. Hierdoor is de linkerrijstrook dicht. Dit levert ongeveer een halfuur file op.

Ook tussen Driebergen en knooppunt Lunetten op de A12 staat er file. Hier is het vier kilometer, wat vier minuten extra oplevert.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht