Volledig scherm
De politie heeft een ruim gebied afgezet. Op de plek van de steekpartij staat en fiets en ligt een jas bij een plas bloed. © Koen Laureij

Een gewonde bij steekpartij in Kanaleneiland

Op de Rooseveltlaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland heeft vrijdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Een persoon raakte daarbij gewond.

Rond 21.00 uur kwam er een melding van een steekpartij op de hoek Rooseveltlaan/Peltlaan, ter hoogte van de stichting Cultuurhuis Kanaleneiland. Wat precies de aanleiding voor het steekincident is geweest wordt nog onderzocht, meldt de politie.

De politie zette een ruim gebied af en heeft sporenonderzoek gedaan. Er is nog geen verdachte aangehouden. De gewonde persoon is buiten levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?

    De maat is vol voor veel Zeistenaren als het gaat om de verkeerschaos in het centrum. Ze demonstreren zaterdag. Ze lopen een tocht door Zeist, die begint bij De Klinker. Ook zal er op een later moment een petitie worden aangeboden aan de gemeente. Aanleiding voor de demonstraties zijn de vele files en omleidingen In het centrum. Een aantal straten zijn afgesloten voor autoverkeer en op meerdere plekken is de rijrichting omgedraaid, waardoor er chaos ontstaan.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht