Volledig scherm
PREMIUM
Na lang zoeken vond Marieke Dubbelman eindelijk de geschikte massagesalon. © Erik van 't Woud

Een massage op de Straatweg, hoe loopt dat af? Marieke zoekt het uit

columnNa een week vol bittere tegenslag zocht Marieke buitenshuis haar toevlucht tot een ontspannende massage, om erachter te komen dat ze eigenlijk een prachtleven leidt.

De afgelopen week verliep niet bepaald soepel. Het ene na het andere kind werd gevloerd door een duivelse buikgriep, waarbij ik schone pyjama’s en teiltjes tekortkwam. Dit alles viel precies samen met de afronding van een verbouwing in ons huis, waarbij de bediende van de verhuislift een stuk van ons raamkozijn mee naar huis nam en de parketschuurder zijn oliehanden aan onze net wit gesausde muren afveegde.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Aan de Vredenburg 17 opent vandaag de tweede Decathlon in de provincie Utrecht. Met in totaal 3000 vierkante meter en artikelen voor meer dan 65 verschillende sporten, is er voor ieder wat wils. Wethouder Klaas Verschuure is om 11.00 uur aanwezig bij de officiële opening. Klanten kunnen in deze Decathlon afrekenen met de Scan & Go App, en hebben dus geen kassa meer nodig. Ook kun je bestellingen binnen een uur laten thuisbezorgen en online bestelde artikelen binnen dezelfde tijd in de winkel ophalen. Vandaag worden er ook allerlei sportactiviteiten rond de winkel gehouden.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht