Volledig scherm
De fiets is vandaag gevonden bij winkelcentrum Bisonspoor. © Politie Stichtse Vecht

Elektrische fiets van jongen met spierziekte is gevonden

UpdateTeun (8) uit Maarssen heeft zijn gestolen elektrische fietsje terug. De fiets is vandaag gevonden bij winkelcentrum Bisonspoor.

Zondag werd het fietsje gestolen bij de Maarssense hockeyclub MHV. De jongen is afhankelijk van de elektrische fiets omdat hij lijdt aan de spierziekte Duchenne.

De politie in Stichtse Vecht schrijft op Facebook dat de fiets werd gevonden in de buurt van winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen. Er is aangifte opgenomen en de politie doet nader onderzoek naar de diefstal.

Reacties

De moeder van Teun deed gisteren een oproep op Facebook aan de dieven om de fiets terug te brengen. Dat leverde een stortvloed aan reacties en steunbetuigingen op.  ,,Wij willen iedereen hiervoor bedanken en wij hopen uiteraard dat de eigenaar van het fietsje hem weer met plezier kan gebruiken'', schrijft de politie.

,,Dank allen voor delen!!’’, reageert moeder Floor opgelucht. ,,Hartverwarmend al jullie reacties!’’ En vandaag voegt ze nog een reactie toe: ,,De fiets is terug, echt fantastisch!”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht