Volledig scherm
Een artist’s impression van de nieuwe vestiging van bandenspecialist Euromaster voor zwaar materieel. © Euromaster

Euromaster vestigt zich op ’t Klooster met banden voor zwaar materieel

Bandenspecialist Euromaster vestigt zich met ingang van juni 2019 met een nieuw bedrijfspand op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Euromaster koopt daarvoor een kavel van bijna 2500 vierkante meter.

De extra vestiging van Euromaster is bestemd voor banden van zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen. Euromaster is al op drie andere plekken in Nieuwegein te vinden.

Met de verkoop van het perceel aan het bandenbedrijf raakt bedrijventerrein ’t Klooster steeds voller. De gemeente heeft nog 16 van de in totaal 75 hectare te vergeven.

  1. Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?

    De maat is vol voor veel Zeistenaren als het gaat om de verkeerschaos in het centrum. Ze demonstreren zaterdag. Ze lopen een tocht door Zeist, die begint bij De Klinker. Ook zal er op een later moment een petitie worden aangeboden aan de gemeente. Aanleiding voor de demonstraties zijn de vele files en omleidingen In het centrum. Een aantal straten zijn afgesloten voor autoverkeer en op meerdere plekken is de rijrichting omgedraaid, waardoor er chaos ontstaan.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht