Bewoners (links in beeld) van de flat op de Weegschaal mogen voor het eerst na de explosie in april weer hun huis in om er spullen uit te halen. Ze worden opgevangen in neergezette cabines vlak voor de flat.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners (links in beeld) van de flat op de Weegschaal mogen voor het eerst na de explosie in april weer hun huis in om er spullen uit te halen. Ze worden opgevangen in neergezette cabines vlak voor de flat. © Foto Ruud Voest

Explosieflat-bewoner Rachid mocht eíndelijk zijn huis weer in: ‘Ik ben getraumatiseerd door die knal’

Bewoners van de flat in Bilthoven, die bijna een maand geleden werd getroffen door een gasexplosie, beleven emotionele momenten. Voor het eerst sinds de knal mogen zij dinsdag even hun woning in om wat dierbare spullen te pakken. ,,Het was moeilijk, maar ik ben blij dat ik er geweest ben.”

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht