Volledig scherm
© ANP

Extra verkeersregelaar Croeselaan vanwege werkzaamheden Eneco

De gemeente Utrecht zet vanaf vrijdag een extra verkeersregelaar in op de Croeselaan om ondernemers zo veel mogelijk te ontlasten vanwege grondwerkzaamheden die Eneco uitvoert. De verkeersregelaar zorgt ervoor dat de bedrijven zo goed mogelijk bereikbaar blijven voor klanten.

Oppositiepartij de PVV drong er vanmiddag tijdens het vragenuur bij het college van burgemeester en wethouders op aan iets te doen aan de slechte bereikbaarheid van bedrijven en woningen. ,,Uitgangspunt was en is dat bij alle infrastructurele aanpassingen woningen en bedrijven te allen tijde bereikbaar dienen te blijven. Daar is hier geen sprake meer van,’’ zei raadslid Henk van Deun.

Verkeersregelaar 

Wethouder Victor Everhardt zei in een reactie op vragen van de PVV dat de situatie vanwege de werkzaamheden tijdelijk van aard is. Volgens hem wordt er vanaf vrijdag een extra verkeersregelaar ingezet, die klanten naar de bedrijven leidt. Everhardt zei dat de werkzaamheden aan het fietspad nog tot dit weekend duren en de werkzaamheden op de rijbaan op vrijdag 16 november klaar zijn. 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht