Oud-politica Sharon Gesthuizen (SP) is één van de spreeksters.
Volledig scherm
Oud-politica Sharon Gesthuizen (SP) is één van de spreeksters. © Alex Salinas

Faalkundigen vieren op Utrechts festival dat dingen fout kunnen gaan

Succes en mislukking liggen dichtbij elkaar. Op het Faal Festival, zaterdag 3 maart in TivoliVredenburg, belichten tal van schrijvers, sporters, programmamakers, oud-politici en kunstenaars welke fouten ze hebben gemaakt en hoe erg dat is.

 1. Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrachting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijsterd’
  met video

  Voormalig FC Utrecht-directeur Piet Buter ontkent verkrach­ting Vera Pauw: ‘Ik ben totaal verbijs­terd’

  De man die door voormalig bondscoach Vera Pauw wordt beschuldigd van verkrachting is - zo vermoedt hij zelf - de 73-jarige oud-voetbaltrainer Piet Buter. De voormalige technisch directeur van FC Utrecht geeft toe dat hij in de jaren 80 een kortstondige affaire heeft gehad met de veertien jaar jongere voetbaltrainster, maar zegt dat er van verkrachting ‘absoluut geen sprake’ is geweest. ,,Dit komt voor mij en mijn gezin als een donderslag bij een heldere hemel”, vertelt Buter, zelf ook oud-bondscoach van de Leeuwinnen, tegen deze site.
 2. Boeren blokkeren distributiecentra in Nieuwegein en Utrecht, ook acties op snelwegen aangekondigd
  UPDATE

  Boeren blokkeren distribu­tie­cen­tra in Nieuwegein en Utrecht, ook acties op snelwegen aangekon­digd

  Op meerdere plekken in regio Utrecht voeren boeren actie. Het distributiecentrum van Jumbo in Nieuwegein is geblokkeerd door boeren op trekkers. In Nijkerk blokkeerden boeren vannacht al de distributiecentra van Bonisupermarkten. Bij het distributiecentrum van Albert Heijn aan de Kanaaldijk in Utrecht wordt ook geprotesteerd. Daarnaast zijn er boeren op de snelweg A12 bij Bunnik gesignaleerd.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht