Op de Muiderschans in Nieuwegein zijn tientallen bloemen neergelegd voor de 20-jarige vrouw die op de A2 om het leven kwam bij een auto-ongeluk.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Muiderschans in Nieuwegein zijn tientallen bloemen neergelegd voor de 20-jarige vrouw die op de A2 om het leven kwam bij een auto-ongeluk. © Koen Laureij

Familie en vrienden nemen afscheid van Simge (20), die omkwam op de A2: ‘Wij zijn gebroken en kunnen het nog steeds niet geloven’

Op de Muiderschans in Nieuwegein vond zondagmiddag het laatste eerbetoon aan de 20-jarige Simge plaats. Zij kwam 23 december om het leven bij een auto-ongeluk op de A2. Bij een boom in de straat ligt een enorme bloemenzee.

  1. ‘Partybarones’ (27) mag van oudere zus nog altijd Utrechts kasteel niet in na wild feestje
    PREMIUM

    ‘Partybaro­nes’ (27) mag van oudere zus nog altijd Utrechts kasteel niet in na wild feestje

    Ze moesten samen met een kop thee maar eens goed praten over hun jarenlange ruzie, luidde het oordeel van de Utrechtse rechtbank afgelopen zomer. Maar tot een theekransje tussen de twee baronessen van het Utrechtse kasteel De Haar kwam het nooit. En dus mag het jongste zusje, ‘partybarones’ Allegra van Zuylen (27), nog steeds het kasteel van haar oudste halfzus Alexandra (65) niet in. Ze sleepte haar donderdag weer voor de rechter.
    Haarzuilens

In samenwerking met indebuurt Utrecht