Supporters voor de eredivisiewedstrijd tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk in Stadion Galgenwaard op 27 september 2020. Het was tot dusver de laatste thuiswedstrijd van FC Utrecht met publiek.
Volledig scherm
Supporters voor de eredivisiewedstrijd tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk in Stadion Galgenwaard op 27 september 2020. Het was tot dusver de laatste thuiswedstrijd van FC Utrecht met publiek. © ANP

FC Utrecht mag 3000 toeschouwers verwelkomen bij play-offduel met FC Groningen

FC Utrecht mag woensdag 3000 supporters verwelkomen in Stadion Galgenwaard bij het play-offduel met FC Groningen. De wedstrijd is door het kabinet op een lijst met evenementen gezet die met toegangstesten mogen worden gehouden, zo meldt de club.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht