FC Utrecht schiet Voedselbank te hulp en opent ‘drive through’ voor houdbare producten bij Galgenwaard

videoWie in zijn voorraadkast houdbare producten heeft staan die gemist kunnen worden, kan die morgen inleveren bij FC Utrecht. De voetbalclub opent dan de ‘FCU Drive Through’ bij Stadion Galgenwaard en schiet zo de Utrechtse voedselbank te hulp, die vanwege de coronacrisis met tekorten kampt.

Tussen 10 en 12 uur ’s ochtends en tussen 2 en 4 uur ’s middags kunnen Utrechters bij het voetbalstadion terecht om producten in te leveren. De voetbalclub wil op deze manier zo veel mogelijk houdbare producten inzamelen voor de Utrechtse voedselbank. De voorraad van de voedselbank raakt snel op als gevolg van de coronacrisis. 

‘Voedselbank Utrecht heeft op dit moment een tekort aan met name houdbare producten. Daarom komen wij in actie! Heb jij in je voorraadkast producten staan die je kunt missen? Lever ze dan maandag in bij de FCU Drive Through bij Stadion Galgenwaard’, luidt de oproep van de club.

Volgens FC Utrecht zal het inzamelen van producten op een zo veilige mogelijke manier organiseren, met inachtneming van de geldende regels. ,,De Drive Through is zodanig ingericht dat je vanuit je auto of fiets de producten aan de medewerkers kunt overhandigen.”

De Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht.
Volledig scherm
De Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht. © BSR_AGENCY

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht