De stichtingen Bunnik Let Op Uw Saek en Houd Bunnik Groen zijn tegen de bouw van villa’s aan de Kromme Rijn. Op de foto Rob Zakee van Houd Bunnik Groen op de plek waar de woningen zouden moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
De stichtingen Bunnik Let Op Uw Saek en Houd Bunnik Groen zijn tegen de bouw van villa’s aan de Kromme Rijn. Op de foto Rob Zakee van Houd Bunnik Groen op de plek waar de woningen zouden moeten komen. © William Hoogteyling

Fel verzet tegen villawijk in het groen langs de Kromme Rijn in Bunnik: ‘Blijf er met je handen van af’

Bunnik moet een streep halen door de plannen voor de aanleg van een dure villawijk in het mooie groen langs de Kromme Rijn. Dat betogen twee stichtingen die zich fel verzetten tegen de ‘historische blunder’ om de bouw van dure optrekjes aan het riviertje toe te staan. 

 1. De website van Lars (31) is zo populair dat hij zelfs zijn moeder ‘in dienst’ neemt: ‘Rijk hoef ik niet te worden’
  PREMIUM

  De website van Lars (31) is zo populair dat hij zelfs zijn moeder ‘in dienst’ neemt: ‘Rijk hoef ik niet te worden’

  Lars Berends (31) is de man achter de website www.hondjeuitlaten.nl. Een platform waar hondenbezitters in contact kunnen komen met mensen, die het leuk vinden viervoeters uit te laten. De honden-deel-service van de in Oudewater geboren Berends heeft landelijk inmiddels al meer dan 60.000 leden (baasjes en hondenliefhebbers). Elke week komen hier weer nieuwe bij.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. 'Urban' haken met Henny: 'De straat is van ons'
  Play

  'Urban' haken met Henny: 'De straat is van ons'

 2. In Amersfoort staat hét huis van de toekomst
  Play

  In Amersfoort staat hét huis van de toekomst

Utrecht