Volledig scherm
Een gesprongen waterleiding zorgt voor overlast in Maarssen. © Keistad Nieuws

Floraweg in Maarssen deels afgesloten na breuk waterleiding

Aan de Floraweg in Maarssen is vannacht een waterleiding gebroken. Hoeveel mensen in Maarssen zonder water zitten, is niet duidelijk. De breuk zal volgens het waterleidingbedrijf Vitens pas aan het einde van de middag hersteld zijn.

De breuk zette de middenberm van de Floraweg, een van de grotere wegen in de wijk Maarssenbroek, compleet blank. Ook spoelde het water de weg op. Daarom besloot de gemeente Stichtse Vecht één rijstrook af te sluiten om het verkeer langzamer te laten rijden. 

  1. Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?

    Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?

    De weersverwachtingen zijn niet al te best, maar carnaval gaat door. Vandaag wordt het feest groots ingeluid met de Grote Optocht van IJsselstein; tijdens carnaval omgedoopt tot Apestad. Vanaf 12.30 uur trekt een stoet van tientallen loopgroepen en praalwagens door de straten van IJsselstein. De route loopt vanaf de Ruimtevaartbaan, Touwlaan en Overtoom naar de binnenstad. Het thema van het 68ste IJsselsteinse carnaval is In Harmonie. Ook in Cothen, Driebergen, Wijk bij Duurstede en Soest wordt carnaval vandaag uitbundig gevierd met optochten. Klik hier voor alle optochten en tijden in de provincie Utrecht.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht