Volledig scherm
PREMIUM
In afwachting van wat gaat komen bij Florent. © Ruud Voest

Florent kookt met het hart op de tong en lef in de donder

De Gouden PollepelOver de Franse keuken geen kwaad woord. De lange traditie, de enorme streekvariëteit, de constante vernieuwing; de nouvelle cuisine inspireert de wereld. Benieuwd of de erfenis van Bocuse in goede handen is bij Florent, schuiven we aan in Utrecht.

Beoordeling
Voorgerecht 10
Hoofdgerecht 9
Nagerecht 8,5
Bediening 8
Sfeer 7,5
Prijs-kwaliteit 8 (telt dubbel)
Eindscore: 8,4

Visschersplein 75. Hier hebben wij onze Pollepel al eens genoeglijk geroerd. Dat was in de pannen van Luce, een hippe zaligmakerij voor Utrechters fijn van smaak. Een welkome parel aan het sobere horecacollier dat Utrecht draagt. 

Spijtig genoeg moest Luce na ruim tien jaar het kookvuur doven. Lambèr van Dam (voorheen C’est Ça) durfde het vuurtje aan het Visschersplein in 2014 weer op te stoken, onder een
 nieuwe naam. Daarom: vergeet Luce. 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht