Volledig scherm
De twee auto's raakten zwaar beschadigd. © JSMultimedia

Frontale botsing in Vianen

Op de de Stuartweg in Vianen zijn vanmiddag twee auto’s frontaal op elkaar gebotst. Een van de voertuigen raakte in de bocht in de slip en knalde frontaal op een Mercedes-busje.

De twee auto’s raakten zwaar beschadigd. Een van de auto’s verloor zelfs zijn complete motor. Die lag op straat. De politie was aanwezig om de weg af te zetten.

De weg lag door het ongeval volledig vol met vloeistof. De gemeente heeft dit met een speciale machine opgeruimd. Er raakte niemand gewond.

  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht