Rick van der Zweth in het kleinste kapperswinkeltje van Utrecht van Pascal Bannink.  Het oude brugwachterhuisje bij Ledig Erg / Oosterkade is gemeentelijk bezit.
Volledig scherm
PREMIUM
Rick van der Zweth in het kleinste kapperswinkeltje van Utrecht van Pascal Bannink. Het oude brugwachterhuisje bij Ledig Erg / Oosterkade is gemeentelijk bezit. © Foto Ruud Voest

Gemeente Utrecht moet zelf óók ‘coronahuren’ van kleine ondernemers kwijtschelden, roept PvdA op

De gemeente Utrecht moet kleine ondernemers die vanuit gemeentelijke panden werken de huur over de afgelopen coronaweken (deels) kwijtschelden. Dat vraagt de PvdA aan het Utrechtse college dat eerder een vergelijkbare oproep deed aan vastgoedondernemers.

  1. Meisje (10) dat in elkaar werd getrapt door twee mannen slaapt slecht en durft niet naar buiten: ‘Blij met alle steun’
    PREMIUM

    Meisje (10) dat in elkaar werd getrapt door twee mannen slaapt slecht en durft niet naar buiten: ‘Blij met alle steun’

    Een 18-jarige jongen uit Ede is vrijdagochtend veroordeeld voor het mishandelen van een 10-jarig meisje bij een zwembad in Veenendaal. Zijn stiefvader (43) moet nog voor de rechter verschijnen. Op social media wordt opgeroepen om het meisje kaarten te sturen. Ze heeft nog last van de mishandeling, aldus de initiatiefnemer van de actie. ,,Ze slaapt slecht en is bang om naar buiten te gaan.”
    Veenendaal