Volledig scherm
De gemeente Utrecht is vanwege een technische storing telefonisch niet bereikbaar © anp

Gemeente Utrecht onbereikbaar per telefoon

Update'De gemeente is op dit moment helaas telefonisch niet bereikbaar. We weten nog niet wanneer dit is opgelost. Onze excuses voor het ongemak,' zo schrijft de gemeente Utrecht op de website.

Al sinds vanmorgen vroeg is de gemeente Utrecht niet telefonisch bereikbaar. Volgens een woordvoerder van de gemeente Utrecht is een update van het systeem die gisteren is uitgevoerd de oorzaak van de storing. Online is de gemeente inmiddels via het Digitale Loket weer bereikbaar. Ook via social media kan men contact opnemen met de gemeente. 

De eerste melding van problemen met het telefonische netwerk, kwam vanmorgen al op Twitter. Wie het algemene nummer probeert te bellen, krijgt het volgende te horen: Wegens een technische storing, zijn wij helaas niet bereikbaar. Wij verzoeken u het op een ander moment nogmaals te proberen.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Woensdag 20 september

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    De première van tragikomedie Tulipani is vanavond de feestelijke start van de 37ste editie van het Nederlands Filmfestival. De aftrap van het festival dat op 29 september uitmondt in de uitreiking van de Gouden Kalveren, begint vanavond zoals traditioneel in de Stadsschouwburg. Voor het eerst is de komende week ook megabioscoop Kinepolis bij de Jaarbeurs festivallocatie met de Debuutcompetitie, de Studentencompetitie en de avondprogramma’s van NFF Gastprogrammeurs Guerrilla Games en Germaine de Randamie worden geprogrammeerd in de eerder dit jaar geopende megabioscoop.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht