Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Getuigen gezocht van beroving door nepagenten in De Meern

Op een parkeerplaats aan de Meerndijk langs de A12 werd op donderdagavond 16 mei een man door drie mannen beroofd. De mannen deden zich voor als agenten. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer reed rond 20.00 uur in een bestelbus op de A12, toen hij door de ‘agenten’ naar de parkeerplaats aan de Meerndijk werd gedirigeerd. De man stopte en werd door een van de zogenaamde agenten aangesproken dat hij hem wilde controleren op drugs en wapens. Daarna dwong hij het slachtoffer zijn zakken te legen. De nepagent pakte de bankbiljetten die de man bij zich had, stapte terug in zijn auto en reed met hoge snelheid weg. 

De drie nepagenten reden volgens de verklaring van het slachtoffer in een zilvergrijze Mitsubishi Carisma, met een witte kentekenplaat met zwarte letters. Het is onbekend uit welk land het voertuig afkomstig is. Er zouden drie verdachten in de auto hebben gezeten, waarvan er maar een uitstapte. 

De man die uitstapte sprak Engels, droeg een donkerblauwe spijkerbroek en zwarte jas en had een gezet postuur. Hij was tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en had kort donker haar en een snor. De politie vraagt getuigen om direct contact op te nemen. 

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht