Het fietspad onderaan het talud van de Huis te Vleutenbaan waar in de afgelopen periode een aantal fietsende scholieren werd beroofd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het fietspad onderaan het talud van de Huis te Vleutenbaan waar in de afgelopen periode een aantal fietsende scholieren werd beroofd. © Marnix Schmidt

Gevolgd, geslagen en beroofd. De schrik zit er goed in bij scholieren in Leidsche Rijn

In Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn praat iedereen er over: de roversbende die het gemunt heeft op middelbare scholieren. Vier leerlingen van het Amadeus Lyceum en Academie 10 werden gevolgd, omsingeld, geslagen en beroofd. De schrik zit er goed in.

  1. Gehaat én geliefd in Bilthoven, maar wie is nou eigenlijk die koppige Gert van de Plus? ‘Hij gaat er volledig voor’
    PREMIUM

    Gehaat én geliefd in Bilthoven, maar wie is nou eigenlijk die koppige Gert van de Plus? ‘Hij gaat er volledig voor’

    Met zijn verbeten strijd tegen concurrent Jumbo is de eigenzinnige supermarkteigenaar Gert van de Plus al weken de kop van Jut in Bilthoven. Iedereen vindt wat van koppige Gert. Maar er is ook een andere Gert Smit, die in 2018 tot ondernemer van het jaar van De Bilt werd gekozen. De sociale Gert die oog heeft voor de zwakkeren en altijd paraat staat voor zijn personeel en gezin. En er is een sportieve Gert, die marathons loopt en bergen beklimt om er vervolgens af te skiën.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht