Videostill
Volledig scherm
© Videostill

Gewonde bij steekpartij bij station Utrecht CS, drie verdachten aangehouden

UPDATEBij een steekpartij in de buurt van station Utrecht Centraal is een 18-jarige man uit Nieuwegein gewond geraakt. Drie minderjarige verdachten zijn aangehouden, niet lang na het steekincident dat voor paniek onder reizigers zorgde.

 1. Ricky (25) was net vrij na twee overvallen, onderging een hersenoperatie en sloeg meteen weer toe
  PREMIUM

  Ricky (25) was net vrij na twee overvallen, onderging een hersenope­ra­tie en sloeg meteen weer toe

  Een weekend nadat Ricky B. (25), de beruchte ‘gespierde overvaller’, door de Utrechtse rechtbank in april op vrije voeten was gesteld, ging hij volgens het OM wéér de fout in. De Utrechter wordt ervan verdacht een ouder echtpaar twee keer in hun woning te hebben overvallen. Hij had zijn straf vervolgens in vrijheid mogen afwachten omdat hij herstellende was van een hersenoperatie.
 2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht