Volledig scherm
De Molen waar Happietaria Utrecht weer kookt voor een goede doel. © Molen de Ster

Happietaria kokkerelt weer ruim een maand voor goed doel in Molen De Ster

Carpaccio, Bengaalse curry en Indiase Trifle toe? Pop-up restaurant voor het goede doel Happietaria opent op 28 januari weer haar deuren in Utrecht. Vanaf dan is iedereen ruim een maand lang van maandag tot zaterdag welkom in Molen De Ster in de wijk Lombok. Het Happietaria gaat op 5 maart weer dicht.

Happietaria wordt gerund door studenten en vrijwilligers. De opbrengst van het restaurant is bestemd voor een goed doel, dit jaar Tear. Deze stichting zet zich onder andere in voor rampenpreventie in India, Nepal en Bangladesh. Met hulp van lokale organisaties worden inwoners van kwetsbare gebieden voorbereid op toekomstige rampen, wat ervoor zorgt dat de schade beperkt wordt.

Vorig jaar streek Happietaria voor het eerst neer in Molen De Ster. Toen verdiende het restaurant 58.830,45 euro  voor een goede doel in Zuid-Soedan. Meer informatie is hier te vinden. Op de website happietaria-utrecht.nl kunnen mensen zich nog opgeven als vrijwilliger en is ook de menukaart voor de komende periode te vinden.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, foto of video? Stuur ze ons door op
06-52470104 of stuur een e-mail naar de redactie van AD Utrecht: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht