Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Lisanne van Sadelhoff. © Angeliek de Jonge

Het concert van Sum 41 bracht Lisanne weer helemaal terug naar haar tienerjaren

columnJournaliste Lisanne van Sadelhoff schrijft elke zaterdag over haar leven in de stad Utrecht. Dit keer over een optreden van een band, die haar terugbracht naar haar tienerjaren.

Soms vind ik het een beetje pijnlijk om bij een bandje te zijn waar ik vroeger fan van was. Dat die band dan nieuwe nummers speelt, allemaal leuk en prima hoor, maar dat ik en al die andere duizenden fans alleen losgaan op de nummers die ze tien, vijftien jaar geleden hebben gemaakt. Dat éne album dat zo'n grandioos succes was. Dat éne nummer dat we gebruikten om ons weer een beetje goed te voelen terwijl de puber-hormonen door ons lijf gierden.

  1. Carnavalsorganisatie boos op politie na escalatie: 'Onschuldige vrouw met wapenstok geslagen’
    grimmige sfeer

    Carnavals­or­ga­ni­sa­tie boos op politie na escalatie: 'Onschuldi­ge vrouw met wapenstok geslagen’

    Een carnavalsfeest in het plaatsje Oudewater bij Gouda is vanavond volledig uit de hand gelopen. Tientallen mensen gingen buiten een café met elkaar op de vuist nadat er een ruit werd ingeslagen. De politie hield drie relschoppers aan en adviseerde inwoners tijdelijk niet in de buurt van de straat te komen. De carnavalsorganisatie baalt stevig van de situatie, maar vindt dat de politie veel te heftig heeft opgetreden.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht