Volledig scherm
PREMIUM
Kaka (links) en Manouk hebben van de 'billenfoto' nog lange tijd de naweeën ervaren. © Angeliek de Jonge

Het damesvoetbalteam van SVF Cothen viel uit elkaar na een pikante billenfoto

HOE IS HET NU METIn de rubriek Hoe is het nu met? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: voetbalsters Manouk (22) en Kaka (41) van SVF Cothen. Hun pikante billenfoto van een teamuitje in 2017 lekte uit.

De dames van SVF Cothen hadden er zin in. Na een heleboel trainingen en wedstrijden was het tijd voor ontspanning. ,,De dag van het teamuitje was perfect. We hadden een leuk programma voor de boeg en zouden een rondleiding krijgen door de plaatselijke brandweerkazerne. Dat paste wel bij ons, want we waren een stel stoere meiden'', vertelt Manouk de Ligt, een van de voetbalsters. Eenmaal in de kazerne begon het team te geinen, zoals ze altijd deden.

  1. De klas van Fenne (16) uit Zeist vluchtte dit weekend uit Italië voor het coronavirus: ‘Heel heftig’
    PREMIUM

    De klas van Fenne (16) uit Zeist vluchtte dit weekend uit Italië voor het coronavi­rus: ‘Heel heftig’

    Twintig leerlingen en twee leraren van de Stichtse Vrije School in Zeist zijn maandagavond ‘gevlucht’ voor het coronavirus in Italië. Zij gingen zaterdagochtend op uitwisseling in het dorpje Colle vlak bij Florence, maar stapten 36 uur later alweer in de eerste nachttrein terug. Fenne Kouwenberg (16) is een van die leerlingen. ,,Veel mensen zijn bang dat zij het virus nu ook hebben.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht