Utrechter Jurriën Timber steekt zijn duim op naar supporters langs de hekken. In het Oranje-shirt Marcel en naast Timber op de fiets Ryan Gravenberch.
Volledig scherm
PREMIUM
Utrechter Jurriën Timber steekt zijn duim op naar supporters langs de hekken. In het Oranje-shirt Marcel en naast Timber op de fiets Ryan Gravenberch. © Mel Boas

Het nieuwste uitje: steeds meer Oranjefans wachten ‘s ochtends in Zeist om spelers aan te moedigen

Het EK voetbal gaat steeds meer leven, merken ze ook in Zeist. Iedere ochtend staan er mensen langs de hekken bij de KNVB Campus om het Nederlands elftal aan te moedigen. Het duurt welgeteld bij elkaar minder dan een minuut, maar de Oranjespelers van dichtbij zien langsfietsen is het volgens supporter Marcel (50) helemaal waard. Hij staat er elke dag. ,,Het blijft leuk.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht