Het Smakkelaarsveld valt in de smaak

Video“Mooi!, groen!, En veel beter dan het nu is in ieder geval.“ Regelmatige gebruikers reageren enthousiast op de nieuwe plannen voor het Smakkelaarsveld.

Volledig scherm
. © AD

Sandra van Dijk: Ik vind het een heel ‘creatieve invulling’. “Oh, en het worden dus geen kantoren, maar woningen? Nou, ik woon nu heel erg landelijk, maar als dit zo groen wordt, zo midden in de stad. Dat vind ik ook wel interessant.”

Volledig scherm
. © AD

Joris Ram: “Het zou mooi zijn als die poffertjeskraam weer terugkomt. Die hoort echt bij de stad. En als ik hier een biertje kan drinken langs het water, dan zal ik dat zeker doen.”

Volledig scherm
. © AD

Roger Klaver: “Ik zie de trein of tram eronderdoor gaan. Dat betekent dat die woningen waanzinnig goed geïsoleerd moeten zijn. En ik ben sowieso niet zo van de flats. Dus ik zou hier niet willen wonen. Maar als ik wel van de flats zou zijn, dan lijkt het me erg mooi, zo pal naast het station.

Volledig scherm
. © AD

Paul de Boer: “Ik heb hier vlak in de buurt gewerkt en al die tijd is het een bouwput geweest. Ik wist niet dat ze er nu zo iets moois van wilden maken. Het lijkt me echt een aanvulling voor de stad met al dat water erbij. 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht